Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2008

Να'χαμε...

src="http://realtime.amazon.com/swf/wishlistwidget.swf"
allowScriptAccess="never"
quality='high'
bgcolor='#FFFFFF'
width="225"
height="265"
name="_po_wishlistwidget"
align=""
type="application/x-shockwave-flash"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"
FlashVars="wishlist_id=22H0X24OLAI7Z&service_host=realtime.amazon.com" />

Κι άλλα ζωάκια


Μετά από καιρό είδαμε επιτέλους μια ηλιόλουστη μέρα και είπαμε να βγούμε έξω να παίξουμε με την μπάλα, το ποδήλατο, τις ρακέτες και μη μπορώντας να κάνουμε αλλιώς, τα ζωντανά οικόσιτα και μη
Η αρχή έγινε με τους 2 σκύλους του γείτονα. (πατήστε για να δείτε το slide)

και φυσικά η "δική" μας Μπαμπού δε θα έμενε παραπονούμενη.. μα είναι φοβερό πώς της φέρεται και το ζωντανό δεν αντιδρα!!

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2008

Χιόνι στην Αθήνα

Καλημέρα από την παγωμένη Ανάβυσσο. Είμαστε αποκλεισμένοι και δεν μπορούμε να πάμε πουθενά. Φυσικά σήμερα δε θα πάω στη δουλειά και αναβάλεται και το προγραμματισμένο ταξίδι. Αλλά εχει και τα καλά του!! Δε μοιάζει με καθημερινή αλλά με γιορτή. Το τζάκι καίει ασταμάτητα 2 μέρες και η ατμόσφαιρα είναι πολύ του χουζουρέματος. Μακάρι να συνεχιστεί!Η Αννα έκανε πολύ χαρά και με το ζόρι την κράταγες μέσα. Επιανε το χιόνι και το κοίταγε καλά καλά. Εβλεπε πρωτη φορά στη ζωή της!








Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2008

Choco lovers

Σημερα το μεσημέρι ήμουν στο σαλόνι και καθόμουν μια και η Αννα δεν είχε όρεξη για ύπνο. Βρηκα λοιπόν ευκαιρία να διαβάσω κάτι ήρεμα (λέμε τώρα). Για πολύ ώρα άκουγα ησυχία, γεγονός ανησυχητικό όταν έχεις μικρό παιδί, που και που άκουγα κάτι ντουλάπια να ανοιγοκλείνουν, ταπερ να περιούνται κάτω αλλά δεν έδινα σημασία γιατί υπέθετα ότι κινείται στα "επιτρεπτά" μέρη της κουζίνας.Όντως έτσι ήταν αλλά δεν είχα υπολογίσει κατι: Όταν πήγα να δω τί έχει σκαρώσει η Αννα βρήκα κάτω πεταμένα ασημόχαρτα, το κουτί της κουβερτούρας ανοιγμένο και τσαλαπατημένο και σοκολάτες στο χαλί. Τελικά δοκίμασε από τον "απαγορευμένο" καρπό!! βεβαια είχε δοκιμάσει και παλιότερα αλλά τυχαία και όχι συστηματικά.
Και όταν της είπα "ποιός τα έκανε όλα αυτά;"
με κοίταξε με απορία και μου είπε
"Ντε Τσέρω"... (ουτε καν να το παραδεχτεί... ε ρε δρόμο που έχω!!)
Κουράγιο μου!!












Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008

Παιχνιδάκια

8 Φεβρουαρίου 2008

Παίζοντας με το πιανάκι, ένα απόγευμα στο δωμάτιό της, η Αννα είναι 1ος έτους και 8 μηνών

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2008

Παιδική Χαρα

Την Πεμπτη δεν πήγα στη δουλειά.Ευκαιρία για παιχνίδια με κούνιες, τραμπάλες, μύλους, παιδάκια και πολλά χώματα και λάσπες (βοήθησε και η βροχή)
Εδω στην τσουλήθρα

Στο μύλο









και στις κούνιες

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

Στο σπίτι της Μαριάννας


Στο σπίτι της φιλης μας της Μαριάννας και της μικρής Ρηγίνας, η Αννα πέρασε πολύ ωραία! για πρώτη φορά ίσως ήταν η μεγαλύτερη και πρόσεχε πολύ τη Ρηγινα μην πέσει-χτυπήσει-φάει-πατήσει το κουμπί του ραδίου κτλ.
Περάσαμε τέλεια