Σάββατο 31 Μαΐου 2008

Γενέθλια #2

Εδω και μια εβδομάδα προετοιμαζόμαστε για τα γενέθλια της Αννας που είναι την Κυριακή 1η Ιουνίου. Το πάρτυ προγραμματίστηκε για το Σαββατο το απόγευμα.
Καλέσαμε μόνο λίγους φίλους -κυρίως τα παιδάκια από τη γειτονιά που παίζουν καθημερινά με την Αννα και όποιον μας τηλεφωνούσε για ευχές (φέτος είμασταν πολλοί λίγοι γιατί λόγω της μετάθεσης θέλαμε να το γιορτάσουμε εντελώς μεταξύ μας).
Η Αννα περίμενε με ανυπομονησία τα παιδάκια και όταν ήρθαν το χαρηκε πολύ
Η τουρτα φέτος ήταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ. Ηταν με σοκολάτα γάλακτος και cookies ... από πάνω ήταν στολισμένη με πάστα ζάχαρης και το νούμερο 2.

Τρίτη 27 Μαΐου 2008

Για μπάνιο στη θάλασσα

Πηγαμε Κυριακή για το 4ό μας μπάνιο. Εννοείται ότι το υπόλοιπο καλοκαίρι δεν πηγαίνουμε Σαββατοκυριακα για μπάνιο γιατί αυτές τις 2 μέρες γίνεται πανικός στην παραλία και δε βρίσκεις ξαπλώστρα να κάτσεις!!
Η Αννα πανέτοιμη για τη θάλασσα. Το καπέλο το δεχτηκε πρόθυμα γιατί την προηγούμενη φορά που το έβγαλε και μετά από προείδοποιηση την πήρα και φύγαμε από τη θάλασσα. Ξέρει ότι όταν λέω κάτι ... το εννοώ.
Ετσι με μεγάλη μου χαρά την μπαντάνα την έβαλε στο σπίτι πριν φύγουμε και την έβγαλε πριν το μπάνιο πάλι σπίτι.

Τρίτη 20 Μαΐου 2008

To παρτυ του Μιχαήλ

Ο Μιχαήλ είναι γιός ενός καλού φίλου του μπαμπά. Εκανε το πάρτυ του την Κυριακή και έγινε 3!! περάσαμε πολύ ωραία, φάγαμε και παίξαμε μια και είχε πολλά πολλά παιδάκια
Σηκωθήκαμε λοιπόν πρωί πρωί την Κυριακή και ετοιμαστήκαμε. Η Αννα έλεγε από το βράδυ ότι αυριο θα πάμε σε πάρτυ και διάλλεξε μόνη της το φουστάνι που θα βάλει.
Στο πάρτυ, η ανιματέρ ήταν ντυμένη πειρατής και ελάχιστα βαμμένη. Μου αρεσε πολύ γιατί κανένα παιδάκι δεν τη φοβήθηκε και παίζαν πολύ ωραία όλλοι μαζί. Τους έφτιαχνε μπαλλόνια και τους έκανε διάφορα παιχνίδια. Η τούρτα ήταν πολύ ωραία και την καταφχαριστηθήκαμε (πάει η δίαιτα)
Να και ο εορτάζων και οι γονείς τουΕυχαριστούμε περάσαμε τέλεια!!! και εξοντωθήκαμε φυσικά

Πέμπτη 15 Μαΐου 2008

Βόλτα στο Βύρωνα


Μετα από πολύ πολύ καιρό είπαμε να διανυκτερευσουμε ένα βραδυ στο Βύρωνα, να θυμηθούμε πώς είναι η ζωή στην πόλη.
Η προγιαγιά μας επιφύλαξε πολύ ωραία φιλοξενία με πολύ φαι (χαλασε η δίαιτα πάλι) και πολλές βόλτες.
Πήγαμε σε μια πολύ ωραία παιδική χαρά στη γειτονιάόπου η Αννα χόρτασε τσουλήθρα, παιχνίδια, κούνια, τραμπάλα, στο τέλος ξεθεώθηκε και την πήρε ο ύπνος στο sling

Παρασκευή 2 Μαΐου 2008

Το πρωτο μας μπάνιο στη θάλασσα

Όχι κανονικό, λίγο τα ποδαράκια βρέξαμε και κυρήξαμε επίσημα την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν. Το γεγονός αυτό έλαβε χώρα στον Αγ. Νικόλαο Αναβύσσου που παρόλο που είναι καθημερινή, είχε αρκετό κόσμο και πολλά παιδάκια. Ξαπλώσαμε κανονικά στις ξαπλώστρεςαλλά την πιο πολύ ώρα ρίχναμε βοτσαλάκια στη Θαλασσα

Πέμπτη 1 Μαΐου 2008

Πρωτομαγιά 2008

Φετος ειχα μεγαλόπνοα σχέδια για το στεφάνι, είχα σκεφτεί 1002 ιδέες, είχα κατεβάσει tutorials για προτότυπες κατασκευές, τελικά μείναμε με το πατροπαράδωτο. Αντε έβαλα και έναν φιόγκο, ήταν το καλύτερο που μπορούσα να κάνω. Αντε και του χρόνου