Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Στολίζουμε τις σαγιονάρες μας

Μεταμορφώνουμε τις σαγιονάρες μας με μπαλόνια

Τα Σαββατοκύριακα για μας είναι μέρες κατασκευής γιατί δεν πάμε στη θαλασσα λόγω συνοστισμού.

Αυτή τη φορά είπαμε να αλλάξουμε ένα ζευγάρι σαγιονάρες της Άννας
Δείτε πως:

Χρειαζόμαστε:
ένα ζευγάρι σαγιονάρες με διχάλα
1 πακέτο νερομπάλονα (ξέρετε αυτά τα μικρά μπαλονάκια που φουσκώνουν με νερό και χρησιμεύουν στο μπουγέλο! )

Πώς το κάνουμε;; πανεύκολα. Απλώς δένουμε τα νερομπάλωνα στις σαγιονάρες πολύ πολύ κοντά το ένα με το άλλο. Δένουμε μόνο μια φορά, αρκεί!

το αποτέλεσμα είναι γλυκούλι !!
αν βαριέστε να τις φτιάξετε μόνοι σας υπάρχουν φοιτήτριες στο ίντερνετ που τα αναλαμβάνουν να σας φτιάξουν τις δικές σας (και παίρνουν νομίζω γύρω στα 10 ευρώ)

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Παιχνίδια στο αυτοκίνητο για παιδιά

Ως γνωστόν τα παιδιά οταν βρίσκονται σε πολύωρο ταξίδι με το αυτοκίνητο ή με το αεροπλάνο βαριούνται. Σε αυτό το βιντεάκι θα σας δείξω τί έχουμε εμείς μέσα στην τσάντα του αυτοκινήτου ώστε να μη βαριόμαστε.

 Φυσικά δεν το καταφέρνουμε πάντα, και όταν η τσάντα δεν είναι αρκετή, επιστρατεύονται τα μεγάλα μεσα που είναι οι συχνές στάσεις, τα τραγούδια και παραμύθια αυτοσχέδια.

Στην τσάντα που σας δείχνω, δεν έχω μέσα ένα πίνακα που γράφεις και σβήνει και ένα άλμπουμ με φωτογραφίες που αρέσει πολύ στη μικρή  μου κόρη.
Μια άλλη ιδέα είναι οι κατασκευές από χαρτί όπως καραβάκια, αυτό το παιχνίδι που παίζαμε μικροί, δεν ξερω αν έχει όνομα στα Ελληνικά (βοηθήστε με) στα Αγγλικά λέγεται cootie catcher και είναι αυτό 
Αν θέλετε να το φτιάξετε και δε θυμάστε πώς, δείτε τις οδηγίες εδω


Το κυνήγι του χαμενου θησαυρού που εφτιαξα εγω και μπορείτε να το εκτυπώσετε από εδω
Link για εκτύπωση ζωγραφιών: http://freekidscoloringpages.net  υπάρχουν άπειρα στο internet, αρκεί να γράψετε στο google "free coloring pages for summer"
To bingo το εκτύπωσα από εδω
Πείτε μου και καμία άλλη καλή ιδέα!
Καλό ταξίδι σε όλους και καλά να περάσετε!!!:

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

What's on my beach bag

Σε κάθε πρώτο μπάνιο όλο κάτι ξεχνάω, αλλα περνώντας οι μέρες η τσάντα της παραλίας μου ειναι σουπερ εξοπλισμένη με
Πετσέτες, δευτερο μαγιώ, μανταλάκια, μικρό ισοθερμικό τσαντάκι για νερά, μανταλάκι που στηρίζει τον καφέ στην άκρη του τραπεζιού, τσαντάκι για κινητό-χρήματα και φυσικά την τσάντα με τα καλλυντικά.
Θέλετε να δείτε τι έχει μέσα;

Εσείς τί κουβαλάτε;;

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Φωτογραφική πρόκληση


Ημέρα 17
in your bag
Από ότι διαπιστώνω, το μέγεθος της τσάντας μου είναι αντιστρόφως ανάλογο με τη ζέστη και την κοιλιά μου. Γιαυτό και το καλοκαίρι παίρνω αυτό το μικρό τσαντάκι που δε χωράει τίποτα...
αλλα τη βολεύουμε όπως και να'χει



Ημέρα 18
Something you don't know about meΕίμαι γεωπόνος, έχω τελειώσει το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών το τμήμα επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων και έχω κάνει  μεταπτυχιακό στο ίδιο τμήμα στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων. Είναι πολύ ωραία σχολή αλλα δυστυχώς δεν έχει καθόλου μέλλον, ή τουλάχιστον κατι ενδιαφέρον που να με κάνει να αφήσω τα κορίτσια  μου. Εχω δουλεψει κατά καιρούς αλλά με συμβάσεις. Τώρα δεν κινείται φύλο.... για να δούμε στο μέλλον
Untitled

Ημέρα 20
Favorite photo I've ever taken
 Τον προηγούμενο αιώνα :) στη Μύκονο, νομίζω εχουμε στήσει τη μηχανή να τραβήξει μόνη της ... ωραία χρόνια, ξένοιαστα. Από τις πρώτες φωτογραφίες που έχω κορνιζάρει, όταν στο σπίτι μας είχαμε μόνο ένα γραφείο υπολογιστή και ένα ράντζο
Fav photo I've ever taken
Ημέρα 21
Where you slept
Στο κρεβάτι της Αννας, επειδή εκείνη κοιμήθηκε στο δικό μου, κάνουμε τέτοιες αλλαγές για να μη βαριόμαστε
 Untitled

Ημέρα 22
From a high angle
 ΤΜάλλον είμαι εκτός θέματος, είναι απλώς από ψηλά, όχι από ψηλά και με "γωνία" οποτε .... η θέα από το σπίτι της γιαγιάς μου στο Βύρωνα. Για κάποιους πολύ άσχημη, πιθανόν απάνθρωπη . Για μένα γλυκειά γεμάτη αναμνήσεις. Από κει έβγαινε η γιαγιά να φωνάξει..!! 
-9 η ώρα!! έχετε σχολείο αυριο
- 5 λεπτάκια ακόμα γιαγιά
- Κανένα λεπτό!! ελάτε πάνω τώρα!
Pho 

Ερχονται κιάλλες
------------------------------------------


Οι παραπάνω φωτογραφίες τραβήχτηκαν για τη συμμετοχή του δικού μου blog στη φωτογραφική πρόκληση του Ιουνίου. Αυτό είναι ένα παιχνίδι που το πώς "παίζεται" μπορείτε να δείτε εδω
Εκτός από το παρρόν blog συμμετέχουν και τα παρακάτω:

Οσοι θέλετε να συμμετέχετε πείτε να σας προστεθείτε στη λίστα!!!