Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Ξυπολυταριό!

Δεν παραπονιέμαι καθόλου, ξέρω πολύ καλά από ποιόν έχει πάρει τη συνήθεια της ξυπολισιάς... της αρέσει να παίζει ξυπόλητη, να περπατάει σπίτι και εκτός ξυπόλυτη, να πηγαίνουμε στη θάλασσα και να είναι ξυπόλυτη... ελπίζω να μην πάθει τίποτα από αυτό;; λέτε να μεγαλώσει το πόδι της και να φοράει 40 (έτσι με εκφόβιζε εμένα η μαμά μου :) )

5 σχόλια:

Olivia Gavrili είπε...

Χαχα! Η μαμά μου με φώναζε πάντα "ξυπόλητο τάγμα"... Ακόμα και τώρα που μεγάλωσα, αν με πετύχει ξυπόλητη, τρέχει από πίσω μου με ένα ζευγάρι κάλτσες.

Το ίδιο και ο άντρας μου!

Κάτι μου λέει ότι και το δικό μου μωρό έτσι ακριβώς θα είναι!

Πώς να το κάνουμε; Είναι τέλειο να περπατάς ξυπόλητος!!

artou είπε...

χα χα δεν έχω βάλει παπούτσι-παντόφλα-κάλτσα μέσα στο σπίτι από την πρώτη μέρα που περπάτησα

τα λατρεύω αυτά τα μαύρα πατουσάκια

να σου ζήσει η μικρή σου να την χαίρεσαι


είσαστε πολύ γλυκειές και οι δυό σας

Demi είπε...

ΑΑΑΑΑΑΑ πλάκα εχουν τα μαυρα ποδαράκια... και τα ποδαρακια της μικρης μου δεν εβλεπαν παπουτσι το καλοκαιρι..ετσι μαυρούλικα ηταν.
Ευτυχώς την κατάφερα και φοράει καλτσούλες......αλλά δεν ξέρουμε για πόσο...

Ανώνυμος είπε...

τελειο.
προσωπικα και εμενα οι πατουσες μου ηταν μαυρες ολοτ το καλοκαιρι επι 3 μηνες. Δεν μπορουσα να σταματησω να περπατω ξυπόλητη και ακομη δεν μπορω.Παντωε τρελαινόμουν να νιωθω τις ξυπολητες πατουσες μου πανω στο χορταρι.

Ανώνυμος είπε...

Να σου ζήσει και να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου! Μη σε ανησυχεί καθόλου. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα απ' τη ξυπολησιά... Ρώτα κι εμένα, το καλοκαίρι σπάνια βάζω παπούτσια και αν μπορούσα θα κυκλοφορούσα συνέχεια ξυπόλητος!

Ανώνυμη, μου φαίνεται πρέπει να κάνουμε παρέα. Έχουμε το ίδιο γούστο. Από πού είσαι; Όταν δεις το post στείλε τίποτα αν θες...