Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Βουτιές

αυτές τις μέρες έχει και ο μπαμπάκας  μερικές μέρες αδειούλα, και οι διακοπές συνεχίζονται ΚΑΙ με εκείνον (μια και η μαμά είναι μόνιμα σε διακοπές)


και κάνουμε πλίτσι πλίτσι και πολλές βουτιές!!

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Περπάτησε


στις 4 Ιουλίου, 1 μέρα πριν κλείσει τον 13ο μήνα έκανε τα πρώτα της βήματα, 3 γρήγορα βιαστικά βήματα χωρίς να πιάνεται από πουθενά, και στο τέλος απλωσε το χεράκι της να την πιάσω. Ηταν πολύ πολύ χαρούμενη που τα κατάφερε και μετά ήθελε να το δείξει και στην Άννα και στον μπαμπά της

Τωρα περπατάει μόνη της μόνο όταν αισθάνεται ασφάλεια. Σήμερα, 15 μέρες μετά, ενώ περάσαμε από διάφορες φάσεις θαρρους και μη - θάρρους, περάτησε και στα βότσαλα στη θάλασσα, και στην ταβέρνα :)

να και ένα βιντεάκι

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Παίζοντας μαζί

Νομίζω ότι για μια μαμά είναι πολύ συγκηνιτικό να βλέπει τα παιδιά της να παίζουν! η Αννα και η Ερατώ έχουν αρχίσει να περνάνε λίγη ώρα μόνες τους, ειδικά τα πρωινά περιμένοντας να πάμε στη θάλασσα.
Αυτό δεν ξεκίνησε αυθόρμητα, αλλά μετά από παρότρυνση δική μου, να κάτσουν μέσα στο δωμάτιο για να μπορέσω να μαζέψω λίγο το χαμό από το υπόλοιπο σπίτι...
ρίχνοντας κλεφτές ματιές στο δωμάτιο που βρίσκονται, άλλοτε θυμώνω, και άλλοτε συγκινούμαι...






η Αννα με το αγαπημένο της παιχνιδάκι που η Ερατώ της το δάγκωσε και γεμίσαμε αλεύρι που έχει μέσα... αυτή η φωτογραφία είναι ένα μικρό μνημόσυνο (:)

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Παγωτό

Παγωτάκι κανείς;;
η Ερατώ θέλει το δικό της παγωτό, να μην της το πειράζει κανείς, και να το κρατάει μόνη της. και ιδού το αποτέλεσμα....
...πύραυλος!!!