Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Γιορτή της Μητέρας 2014

Σήμερα ήταν η γιορτή της μητέρας
Από την Παρασκευή τα κορίτσια μου, μου είχαν φέρει καρτούλες από το σχολείο τους με πολύ γλυκά λογάκια και ο Δημήτρης μου έδωσε αυτά τα λουλούδια.

Στη δική μου μαμά, έδωσα αυτά τα λουλουδάκια που μαζέψαμε χτες από την απογευματινή μας βολτίτσα!

και σήμερα πρωί πρωί, ετοιμαστήκαμε και πήγαμε στη Λίμνη Βουλιαγμένης γιατί η Ολίβια είχε ετοιμάσει μια πολύ μεγάλη γιορτή ! Σε ένα πολύ πολύ όμορφο μέρος, μαζευτήκαμε πολλές μαμάδες με πιτσιρίκια, μας δώσαν τριαντάφυλλα, λουλούδια, γλαστρακια, μεζεδάκια, παγωτάκια, καφεδάκια και ό,τι άλλο προστάζει η μέρα και μας δόθηκε η ευκαιρία να τα πολύμε λίγο μεταξύ μας!

Το inatural.gr μας έδωσε και μια σακουλίτσα με δειγματάκια καιη Inglesina μπαλονάκι στα πιτσιρίκια :) τα παιδάκια παίξαν στον παιδική χαρά και ζωγράφισαν τα προσωπάκια τους με την επιμέλεια μιας πολύ γλυκειάς ανιματέρ :)

αν εξαιρέσουμε ότι με το ζόρι τα κρατάγαμε να μη βουτήξουν στη λίμνη περάσαμε πολύ ωραία
Ολίβια και του χρόνου!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτό έγινε και η γιορτή,για να πουλάνε οι εταιρίες.
Εσείς νομίζατε ότι όλο αυτο το κάνει η OLIVIA γιατί αγαπάει τα παιδιά μόνο ; "τα παίρνει από παντού και σας δουλεύει όλες μαζί,ψιλό γαζί".

Unknown είπε...

Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια πολύ ωραία συζήτηση. Κρίμα που κρατάς ανωνυμία.
Δεν υπάρχει καμία κοροιδία. Ολοι πάντα κάτι κερδίζουμε από οποιαδήποτε πράξη μας. Εξάλλου ουδέν κρυπτόν υπό τον Ηλιον, και η Ολίβια ουδέποτε έκρυψε ότι αυτό είναι το επάγγελμά της που της αρέσει πολύ.
win-win situation που λέμε και στα ελληνικά :)