Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

O Δημήτρης 19 μηνών



και ναι!! έχουμε μια ακόμα κουβεντούλα!
"Αννα" δηλαδή Νάνα το λέει για την ακρίβεια. Επειδή τα κορίτσια βλέπουν το μιούσικαλ "Άννυ" αρκετά συχνά, εκείνος το έχει μάθει απέξω και φωνάζει "Άννυ!" στα σημεία που ακούγεται στην ταινία. (πχ στην αρχή που βλέπει εφιάλτες η Μόλυ)
Εχω την εντύπωση ότι το έλεγε και νωρίτερα αλλα εδω και 2-3 μήνες δεν το είχε πει καθόλου. Προχτές που είχαμε πάει στο ζωολογικό κήπο, η Αννα ανέβηκε στο πόνυ και ο Δημήτρης μάλλον φοβήθηκε ότι θα φύγει και τη φώναζε
- Νάνα Νάνα!

Κατα τα άλλα είναι ταρζανάκος όπως και τους προηγούμενους μήνες, από το Πάσχα και μετά βγαίνει από την κούνια του, από το πάρκο κτλ κτλ.



Στα μάτια μου φαίνεται πολύ γλυκούλης και χαριτωμένος :)
Είναι και αγκαλίτσας και έχουμε καταφέρει και αρκετά με τον βραδυνό ύπνο αλλα αυτά θα σας τα πω αναλυτικά σε άλλο ποστ γιατί είναι ένα θέμα από μόνο του

Το αγαπημένο του παιχνίδι είναι με διαφορά το νερό. Με το πουυ βγαίνει έξω πάει και αδειάζει (πολλές φορές πάνω του) το μπωλάκι με το νερό του σκύλου, γελάει πολύ όταν η Άννα τον καταβρέχει με το σπρέυ με το νερό, και γενικώς όπου βλέπει νερό και λάσπες πάει και τσαλαβουτάει.

και φυσικά το κρυφτό που παίζουν με την Άννα στο δωμάτιό της ενώ εκείνη διαβάζει και αυτός την παιδεύει ;)



Δεν υπάρχουν σχόλια: