Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Ζήτω η 28η Οκτωβρίου

Με χαρά διαπιστώνω ότι στο σχολείο κανουν πολύ καλή δουλειά και τους μιλάνε για θέματα όπως η εθνική γιορτή, η σημαία κτλ κτλ
Μου τη σπάνε μερικές σύγχρονες ιδέες που στα πλάισια της παγκοσμιοποιησης, δεν ενθαρρύνουν τα πατριωτικά συναισθήματα των παιδιών.
Λοιπόν, την 28η Οκτωβρίου, ή αλλιώς Εικοστή Ομβρίου γιορτάζουμε...

4 σχόλια:

MaNTaRiNi είπε...

Αστέρι η κόρη σου!!! Μα τι χαριτωμενιά είναι αυτή!! Ευτυχισμένες να είναι πάντα και οι δυο!

Ανώνυμος είπε...

Exo Liosei kala auta ta paidia tha mas trelanoun............geia sou Anna me ta oraia sou!!!!!!Evi K

Σοφία είπε...

Κοριτσαρα μου!!!Μπραβο στην Αννα και μπραβο και στη δασκαλα της.Το ξερεις οτι εδω στην Κω, δεν τους ειπαν τιποτα (στο δημοσιο νηπιαγωγειο, οχι στο σχολειο που παει η Ελενη) για την 28η Οκτωβριου?Τιποτα ομως!Ουτε καν ενα τραγουδακι δεν τους εμαθαν...Και μου κανει τρομερη εντυπωση που ουτε και σημαιες δεν βαζουν στις Εθνικες γιορτες...Κι εχουν την Τουρκια απεναντι...Τι να πω...

ΥΓ:Ειδα το "ξεσκονισες" το μπλογκακι μου ε?Επειδη δεν απανταω εκει στα σχολια, σου τα λεω εδω:η ΧΑΡΑ ειναι οντως μια αηδια...Αλλα οι εντυπωσεις ειναι απο περσυ που ημουν νεοφερμενη...και χαμενη!!!Το "ρεκτιφιε" ψευτικο ειναι καλε, παραμενω Σουηδεζα!
Τελος με το αδερφι μου εχω 2 χρονια ακριβως διαφορα...Τα παιδια που εχουν 2 χρονια και 8 μηνες...Ειδες ποσο μοιαζει ο μικρος μου με τον αδερφο μου?Αφου λεω, οτι αν κανει παιδια ο ιδιος, τοσο πολυ αποκλειεται να του μοιαζουν...Η Ελενη ομως μονο στο χρωμα των μαλλιων μου μοιαζει, κατα τα αλλα ειναι Μπαμπης!

Αυτα, σου εφαγα τον χωρο φιλεναδα, σορυ!!!

Demi είπε...

Γειά σου Αννα!!!!Εισαι καταπληκτική φιλιά απο την Μαρια Χριστινα!!