Κυριακή, 21 Απριλίου 2013

Weekly moodboards (15-21 Απριλίου 2013)


Αυτή η εβδομάδα ήταν σουπερ γεμάτη!!
Αυτό το να βάζω πολλά πράγματα μέσα στην ημέρα και το πρόγραμμα να ξεχυλλίζει και να τελειώνει η ημέρα πριν να τελειώσουν οι δουλειές, μου άρεσε από πάντα πολύ.
Με τα παιδιά βέβαια δεν είναι εύκολο να το κάνεις αλλά που και που τυχαίνει και... το απολαμβάνω!
αυτή η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν μια τέτοια.

Βόλτες, πολλές καινούργιες ιδέες, ψώνια, απορίες, συναντήσεις με φίλους, ομιλίες, συνέδρια και λίγη γυμναστική, είναι αυτά που αποκομισα.

Η Ερατώ προσπαθεί να διασκεδάσει - τρομάξει - εξερευνήσει τις αντιδράσεις του αδερφού της

Πήγα στο κέντρο, στο Γκάζι συγκεκριμένα και παρακολούθησα την ομιλία του Teacher Tom. Πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία που με έκανε να νιώθω άλλες φορές πως έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, και άλλες φορές πως έχουμε ήδη κάνει αρκετό.Ψηφιακές γειτονιές και συνάντηση γονέων blogger. Μια πολύ όμορφη οργάνωση με πολύ ενδιαφέροντα θέματα. Πράγματα που δεν ήξερα, που ήθελα να μάθω αλλα και αυτό που έκανε σε μένα προσωπικά πολύ καλό, ήταν η απόφαση να δω το blog μου με άλλο μάτι και να του αφιερωνω περισσότερο χρόνο
Το να έχεις πιτσιρίκια και μάλιστα κοριτσάκια στο σπίτι είναι κάτι που δε σε αφήνει να βαρεθείς ποτέ!
Η Ερατώ κρύβεται για να βαφτεί ... ΣΕ ΒΛΕΠΩ!!

Προσθήκη λεζάντας

Η πριγκήπισσα Χιονάτη κουράστηκε και ξάπλωσε να κοιμηθεί. Στα παιδιά αρέσει πολύ να προσποιούνται ότι είναι κάποιος άλλος. Οι στολές δεν είναι μόνο για τις αποκριες! εμείς τις φοράμε όλο το χρόνο!


Ο καιρός αρχίζει και φτιάχνει... μπορεί αν μας κάνει κάτι περίεργα και να βάζει κρύο εκεί που σκάμε, αλλά ευτυχώς μπορούμε να παίζουμε λίγο έξω

Η ιδέα των moodborards της Lyriel από το Biscoto

Τα ιστολόγια που συμμετέχουν είναι:
myStickland
mytripssonblog
beloved-ideas
craftland
Άποψη Τέχνης
365 Days of bliss
Evedy day happy home
Κερασόπιτες 

Δημοσίευση σχολίου