Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

7 μηνών

και έβγαλε το πρώτο της δόντι!
Των φώτων 6 Ιανουαρίου και καθώς είμασταν εκδρομούλα στη Χαλκίδα το εντόπισα! κάτω αριστερά, έχει βγει μια μυτούλα και γρατζουνάει το δάχτυλο!!
Τα νέα μας είναι ότι χορεύει στον πωπό της όταν ακούει οποιαδήποτε μουσική, κάθεται αρκετή ώρα στο πάρκο και παίζει με τις δαχτυλόκουκλες, το τυμπανάκι και το βιβλιαράκι της.


Οταν είναι στο πάτωμα καθιστή, πεφτει μπρούμυτα για να πιάσει κάτι και στη συνέχεια γυρνάει ανάσκελα και μετά από λίγο κλαίει.

Λέει άτα, τατα, και έχει ξεκινήσει να βάζει διάφορα στο στόμα της, κυρίως παιχνίδια 
Τρώει φρουτόκρεμα, και σούπα με μοσχάρι ή κοτόπουλο και λαχανικά


Στο προηγούμενο ραντεβού που πήγαμε στο γιατρό διέγνωσε βρογχιολίτιδα και ακολουθήσαμε αγωγή με εισπνοές, σκόνη singlair και αντιβίωση amoxil για 10 μέρες.
Τώρα έχει αναρρώσει πλήρως και είμαστε μια χαρά
 

7 σχόλια:

vivliolatreia.blogspot.com είπε...

καλημέρα, καλή χρονιά με υγεία!! και εμείς περάσαμε μία άσχημη βρογχιολίτιδα(είμαστε και πρόωρα) όπου χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουμε νεφελοποιητή για 10 μέρες, για να γλιτώσουμε το νοσοκομείο, και τώρα κάνουμε απλό μασκάκι μέχρι αύριο.Να χαίρεστε και το δοντάκι σας!!! εμείς ακόμη ....

Christina Panetsou είπε...

κι εμεις περασαμε μια ασχημη βρογχιολιτιδα η οποια ξεκινησε τρεις μηνες πριν και ενω αναρρωνε για 2-3 μερες, φτου κι απ'την αρχη. στο τσακ γλιτωσαμε το νοσοκομειο. τωρα ευτυχως ολα καλα!!!!περαστικα σας!!!

Olga είπε...

αχ μωρέ πόσο μεγάλωσε το ζουζουνι...
Περαστικουλια ευχομαι και ποτέ ξανα βροχιολιτιδες..
ΜΕγια το δοντάκιιιιιι!!!

ΥΓ. Διπλομπουκι, τελειος όρος...χαχαχαχαα

φιλακια

Unknown είπε...

αχου μωρέ τα παιδάκια....
πεαστικά και αγύριστα... αει στο καλό!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, αν είναι δυνατόν! και εμείς περάσαμε βρογχιολίτιδα. Έλεος, δηλαδή, τι γίνεται?!!! Τέλος πάντων, αφού πέρασε στο καλό να πάει!!!
Ευαγγελία, η μικρή σου είναι για φάγωμα! Η δική μου παρόλο που τρώει ΠΑΡΑ πολύ, είναι αδυνατούτσικη... ζηλεύω...!!! Να την χαίρεσαι, ή μάλλον να τις χαίρεσαι!

vivliolatreia.blogspot.com είπε...

είναι πολύ συχνό φαινόμενο η βρογχιολίτιδα, είναι τα "βρογχικά" που λέγαμε παλιά. με κάθε ίωση που κολλάνε το γυρίζει σε βρογχιολίτιδα. εμείς που είμαστε πρόωροι κάθε φορά θα περνάμε δύσκολα .... το έχει ψάξει κανείς με ομοιοπαθητική ?

neni είπε...

Σας είδα σήμερα στο πρωϊνο μου..τι όμορφες που είναι κ οι δύο :-))
Να τις χαίρεστε!!