Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Μέρα καλοκαιριού

Να ρωτήσω κάτι;; του παιδιού μου τα δόντια είναι στραβα;;; ή δεν πειράζει θα μεγαλώσει η πάνω γνάθος και θα ανοίξει;; για κοιτάξτε πως είναι τα δόντια της. η αλήθεια είναι ότι δεν ανησυχώ, γιατί ακόμα και αν τα πρώτα δόντια είναι στραβά ξέρω ότι δε σημαίνει αυτό τίποτα για τα μόνιμα δόντια και επίσης δεν κάνει κάποια συνηθεια που να επηρεάζει άσχημα τις γνάθους της ώστε να πρέπει να την κόψει (πχ πιπίλα, μπιμπερό, δάχτυλο κτλ κτλ) οποτε... απλώς με απορία ρωτάω ξέροντας ότι ακόμα και αν είναιδεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό :) :)

 




Επειδή εδω και λίγες μέρες είμαστε μακρυά από τη γιαγιά, η οποία έχει πάθει στέρηση, ανεβάζω κάποιες φωτογραφίες

Η Αννα με τις φίλες της στην παραλία

Η Ερατώ μόνη στη σκιά του δέντρου




η φίλες πιά Έλενα και Ερατώ πάνε βόλτα στην παραλία













6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τρελαίνομαι για Ερατώ! κουκλάκι!

Μαιρη Θ.

Ανώνυμος είπε...

Τι κουκλίτσες είναι αυτές!!! Είναι ιδέα μου ή η μεγάλη μοιάζει του μπαμπά και η μικρή της μαμάς;
Ρούλα Γ.

ArtAtHome είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥΥΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΟΥΘΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΙΔΟΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΑΜΕ Η ΠΙΠΙΛΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΕΛΑΦΡΩΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΨΑΜΕ ...

___ είπε...

Kαι εμάς ήταν έτσι τα δοντάκια μας, αλλά τελικά "ευθυγραμμίστηκαν".
Don't you worry baby...
Don't you worry naaa

Μαμά στο Δρόμο είπε...

Mην ανησυχείς καθόλου, είναι δοντάκια του γάλακτος, ας βγουν όπως θέλουν.
Βέβαια, σου δίνουν μια ιδέα για τη θέση των άλλων που θ' ακολουθήσουν, αλλά αυτό θα το κοιτάξεις αφου βγάλει όλους της τους κοπτήρες.
Στο μεταξύ καλές μάσες!

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα! γνωστος μου ορθοδοντικος μου εχει πει πως μπορει τα πρωτα δοντακια να βγουν στραβα και τα δευτερα ισια, και το αναποδο. κι εγω ειχα χαρει που της βικυς ( γιατι η Αννα ακομα δεν τα χει βγαλει ολα) ειναι ισια αλλα και λιγο αραια ( γιατι εχουμε κακη κληρονομικοτητα απο μπαμπα κ παππουδες) και μου ειπε πως εχει να κανει με πολλα γιατι κ στραβα να βγουν τα πρωτα, μεχρι να τα αλλαξει θα εχει μεγαλωσει η γναθος και τα καινουρια που θα ναι και περισσοτερα θα εχουν μπολικο χωρο.
Θα κανω παλι κουβεντα αμα βρεθω και θα σου πω!!!!

vickyandanna