Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2013

3ων μηνών γίγαντας

Ο 3ος μήνας του μωρού συμπεριλαμβάνει τις γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
Τί έγινε αυτό το μήνα σχετικά με το μωρό μας;;


Στην αρχή του μήνα περάσαμε λίγο δύσκολα και με γκρίνια. Στις 9.12 που γιόρταζε η Αννα και είχαν ερθει συγγενείς στο σπίτι το μωρό είχε πολύ γκρίνια, και την επόμενη μέρα που ήρθαν οι φίλες της Αννας για να παίξουν πάλι είχε γκρίνια. Πιθανόν να μην είναι  και τόσο της παρέας και να θέλει την ησυχία του :) :)
Πήγαμε στις 12.12.2012 για πρώτη φορά στον παιδίατρο και είπε ότι είναι πολύ καλή η ανάπτυξή του, 5850 g


Βόλτες
Πήγαμε να ψωνίσουμε δώρα Χριστουγεννιάτικα και είδαμε την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, η Αννα και η Ερατώ δε θέλαν ούτε να τους βλέπουν, του μικρού ... του περασαν αδιάφοροι
Πήγαμε και σε παιδότοπους και στη σχολική γιορτή της Αννας.. όσο είναι έξω, κοιμάται. όσες ώρες και να είμαστε. Μόλις γυρνάμε σπίτι ξυπνάει

Σπάτα, 27/12/2012
Πήγαμε και στην εκπομπή τηε ελενης μενεγακη!!


Επισκέψεις:
Μια και ο Δεκέμβρης είναι μήνας των γιορτών και των επισκέψεων, ήρθαν οι νονές της Ερατώς και για πρώτη φορά να τον δούν οι ...νονοί του!!

Η Ερατώ τον πασπατεύει, πιλατεύει, χαϊδεύει, παιδεύει κτλ κτλ

αλλά έτσι δεν κάνουν όλα τα αδέρφια;; χεχε
Πάντως δε νομίζω να τον ζηλεύει πολύ. Ο,τι μπάτσα πεφτει είναι κατά λάθος. αλλα και εμείς δεν της λέμε πολλά "μη" την αφήνουμε και να τον φιλάει και να τον χαϊδεύει και να του βάζει τις κουκλες της γύρω του, το όριο είναι να μην κινδυνεψει το μωρό... έχουμε ακόμα :)

Συνήθειες
εχει βρει το δαχτυλο και που κ που το βαζει στο στόμα του


Δημοσίευση σχολίου