Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Παιδικό πάρτυ στο ΙΚΕΑ

Σήμερα πήγαμε στο ΙΚΕΑ στο αεροδρόμιο. Η Άννα Μαρία Μπαρού μαζί με το ΙΚΕΑ παρουσίαζαν διάφορες ιδέες για το πώς μπορεί κανείς να οργανώσει καλύτερα ένα παιδικό πάρτυ.
Παρουσιάστηκαν διάφορες ιδέες αλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο ευφάνταστες.
Παρουσιάστηκαν και αρκετά τρόφιμα από το delicatessen του ΙΚΕΑ όπως πίτσα, hot dog, πατατάκια, κεικάκια, κτλ. Το χρώμα που κυριαρχούσε είναι το "πολύχρωμο" και πραγματικά έτσι όπως τα είχαν εκεί στολισμένα τα πιατάκια, τα ποτηράκια και τα καλαμάκια φαινόντουσαν πολύ χαρούμενα και παιδικά.

Δηλαδή ενώ ήμουν της αισθητικής, ότι σε ένα παρτυ καλύτερα να επικρατεί ένα χρώμα, ένα θέμα και όχι ό,τι ν'αναι, άλλαξα γνωμη. Τωρα πιστεύω ότι σε σχέση με τα κατεξοχήν ροζ πάρτυ ή τα κατεξοχήν μπλέ, προτιμώ το πολύχρωμο! Αν όμως μου βάλεις να διαλλέξω ανάμεσα σε ένα lemon yellow ή σε ένα mint green... εξακολουθώ να είμαι του μονόχρωμου. Βέβαια ξέρω θα μου πείτε ότι είναι πιο εύκολο να βρούμε εξοπλισμό για πάρτυ σε ροζ και μπλε ενώ σε κιτρινο και στο χρώμα της μέντας... όχι. Πιστεύω ότι είναι θέμα οργάνωσης και όποιος ψάχνει... βρίσκει

Ανάμεσα στις πολύ ωραίες ιδέες που παρουσιάστηκαν ήταν τα κεφτεδάκια να σερβίρονται σε ένα κουβαδάκι με χαρτοπετσετούλα άλλο χρώμα που να κάνει αντίθεση, και τα κρασιά και γενικώς τα ποτά επίσης σε κόκκινα σκέυη γεμάτα με πάγο για να διατηρούνται κρύα

 Η Άννα Μαρία συμπαθέστατη (και κουκλα)  πάντα έτοιμη να μοιραστεί μαζί με τους παρευρισκόμενους μικρά και μεγάλα μυστικά!
Περάσαμε πολύ ωραία :) :) αν σας δοθεί ευκαιρία να πάτε




Δεν υπάρχουν σχόλια: