Σάββατο, 1 Μαρτίου 2008

Σαββατιάτικη βόλταΛιακάδα σήμερα, ευκαιρία για βόλτες, καφέ, κους-κούς και παιδική χαρά. Συναντήθηκα με την καλή μου φίλη την Ανσυ και πήγαμε βόλτα στη Γλυφάδα.
Η Άννα έκοβε βόλτες στην καφετέρια, κοίταγε τον κόσμο συνέχεια και άκουγε με ενδιαφέρον τα άλλα παιδάκια που φώναζαν, έκλαιγαν κτλ. Πέταξε και ένα πορσελάνινο ποτηράκι από το σετ τσαγιού της από το μπαλκόνι της καφετέριας. Ευτυχώς προσγειώθηκε απευθείας στο πάτωμα χωρίς ενδιάμεσο σταθμό!!
Μετά την καφετέρια, κάναμε μια μεγάλη στάση στην παιδική χαρά, όπου η Αννα βρήκε τη χαρά της. Εψαχνε με το βλέμμα της ποιά είναι η μεγαλύτερη τσουλήθρα για να τη δοκιμάσει. Επίσης προτίμηση έδειξε στα παιχνίδια που ήταν ήδη κατειλημμένα από άλλα παιδιά (ως συνήθως). Εξω από την παιδική χαρά ήταν και ο γραφικός πλανόδιος, που με τη χορηγία της Ανσυς αποκτήσαμε την καινούργια πεταλούδα με κουδούνια και παλλόμενα φτερά. (ευχαριστούμε Ανσυ). Ηθελε και κόκορα γλυφιντζούρι αλλά ήταν ώρα φαγητού...
Στο γυρισμο κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο όπως ήταν αναμενόμενο και φτάνοντας στο σπίτι ήταν ξεκούραστη να παίξει με το καινούργιο της παιχνίδι.
Το βράδυ έπεσε από τις 20.00
Να δουμε τί ωρα θα έχει εγερτήριο η αυριανή
Δημοσίευση σχολίου