Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

Δώρο

Ευχαριστούμε πολύ τη φίλη μας τη Μαριάννα που ακόμα και τώρα που είμαστε μακρυά φρόντισε να μας στείλει δώρο για την Αννα. Εκτός από τη βοήθειά της όποτε την έχω χρειαστεί, με σκλαβώνει συναισθηματικά και υλικά !!
Σε ευχαριστώ φιλενάδα. Το πανεμορφο παρεό το τιμάμε καθημερινά! (παρόλο που προσπαθώ να την πείσω να το έχουμε για καλό)
Είναι τέλειο!! Ευχαριστούμε

Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Βουτιές

Φετος τις βουτιές τις κάνουμε με σανίδα :)
Γενικώς με το νερό όπως σας έχω πει έχουμε καλή σχέση.
Θυμάστε πέρισυ ; Φέτος κάνει μπάνιο με βατραχοπέδιλα, ή με σανίδα. Πάει κανα 2λεπτο μόνη της αλλα κουραζεται. Εχει μάθει να στρίβει κιόλλας και της φαίνεται πολύ διασκεδαστικό
να και μερικές βουτιές

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Ξενοδοχειοτσαρκα


Εχω καταενθουσιαστεί με τα απιστευτα resort που υπάρχουν στην Κω. Μεγάλες εγκαταστάσεις, πολύ πράσινο, πισίνες, ατέλειωτοι μπουφέδες και εντυπωσιακά εστιατόρια με εκλεκτή κουζίνα!!

Βέβαια την εποχή αυτή έχει πολύ κόσμο και δεν μπορείς να απολαυσεις τις άδειες πισίνες και ώρες μοναξιάς και ησυχίας, αρκεί να έχεις τον τρόπο σου. Σας παραθέτω μερικές φωτογραφίες για να ταξιδεψετε και να χαλαρώσετε μαζί μας :)

Το ξενοδοχείο αυτό είναι πολύ καινούργιο (μηνών) και έχει αψογη αρχιτεκτονική. Η πισίνα είναι χτισμένη σε συνέχεια με τη θάλασσα και το μάτι σου δε σκοντάφτει πουθενά. Απολαμβάνεις το ατέλειωτο γαλάζιο (ακούγοντας τις βουτιές της Αννας δίπλα)


Υπάρχει και μια πολύ μεγάλη παιδική πισίνα που γύρω γύρω έχει γκαζόν και παιχνίδια. η οικογένεια χαλαρώνει χωρίς μεγάλη έννοια

Ηρθε η γιαγιά

....με τον παπού και τη θεία Ηρώ. Τη δευτέρα δεν ήρθαν που τους περιμέναμε γιατί είχε ομίχλη στην Αντιμάχεια και δεν ήρθε κανένα αεροπλάνο το πρωί.
Κρίμα που σηκωθήκαμε και πήγαμε πρωί- πρωί στο αεροδρόμιο. Με μεγάλη μας λύπη γυρίσαμε όπως φύγαμε.. οι 2 μας!!
Μας υποσχέθηκαν βέβαια, τηλεφωνικά ότι θα έρχονταν την Τρίτη το βράδυ. Ευτυχώς σήμερα 23 Ιουνίου, ήρθαν και είχαμε πολύ χαρά!! Φυσικά δεν έλειψαν και τα δώρα, με θέμα θαλασσινό. 2 σανίδες, βατραζοπέδιλα, μάσκα, γυαλάκια, και πολλά άλλα!!
Δεν είναι χαρούμενη μόνο η Άννα, αλλα και εγώ!!

Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Ψηφίστε μας

Πήραμε μέρος σε ένα διαγωνισμό λέγοντας την εμπειρία μας από τις προπέρσινες διακοπές στη Βουρβουρού της Χαλκιδικής. Αν σας αρέσει η ιστορία μας, ψηφίστε μας για να κερδίσουμε .. τί άλλο;; διακοπές!! Η ψηφοφορία λήγει 21 Ιουνίου και η ιστορία μας έχει τίτλο "Βουρ για Βουρβουρού"
Για να ψηφίσει κανείς αρκεί να κάνει κλικ εδώ , να εγγραφεί, και να.. ψηφίσει
Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Γλυκό light


Ποιός είπε ότι όποιος κάνει δίαιτα δεν μπορεί να φάει ένα γλυκάκι;;
Εφτιαξα ένα γλυκό με γιαουρτι και ζελέ. Δεν τα ανακάτεψα, αλλα το έκανα σε στρωσεις μια και μου αρέσουν τα ξεκάθαρα πράγματα και όχι τα τουρλού.
Η συνταγή.. πανεύκολη

Υλικά:
2 φακελάκια ζελέ
καρύδια, 1 χουφτα περίπου, κομμένα στη μέση
2 μπανάνες
1 μεγάλο γιαούρτι (500g) στραγγιστό

Εκτελεση:
Φτιάχνουμε το ζελέ ρίχνοντας 2 κουπες βραστό νερό. Ανακατεύουμε καλά, και ρίχουμε στο ρευστό ζελέ τα καρύδια. Μπορεί σε κάποιον να αρεσουν τα καρύδια τριμμένα αλλα εμένα μου αρέσουν κομμάτια. Ρίχνουμε και τις μπανάνες που έχουμε πολτοποιήσει στο μουλτι (ή και με ενα πιρούνι). Το μισό μίγμα το ρίχουμε σε μια φόρμα ή σε ένα μπωλ και το βάζουμε στην κατάψυξη
Αφού παγώσει, ρίχουμε το γιαούρτι, και αφού παγώσει και αυτό ρίχνουμε το άλλο μισό μίγμα.
Αφού παγώσει όλο το γλυκό διατηρείται στο ψυγείο

Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Fortsa στο πετάλι

Το καλό του να μένεις μόνιμα σε ένα τουριστικό μέρος, είναι ότι κάνεις και εσύ διακοπές συνεχώς. Η καθημερινότητά σου μετατρέπεται σε ένα τεράστιο καλοκαίρι. Κάθε βόλτα επιφυλάσσει ευτυχισμένες στιγμές μακρυά από το άγχος και τη ρουτίνα της Αθήνας. Παρόλο που το φοβόμουν, νομίζω ότι θα περάσουμε πολύ ωραία εδώ!
Οι μετακινήσεις μας γίνονται με το ποδήλατο. Υπάρχουν παραπλεύρως των δρόμων ποδηλατόδρομοι που διευκολύνουν τους ποδηλάτες και σου δίνουν κίνητρο να μετακινείσαι με το ποδήλατο χωρίς να φοβάσαι
Η αίσθηση του να κάνεις ποδήλατο είναι μοναδική, με κάνει να θυμάμαι την παιδική μου ηλικία που οι διακοπές ήταν συνδεδεμένες με ποδηλαταδες. Το ποδήλατο ήταν συνδεδεμένο με τα πρώτα βήματα ανεξαρτησίας μια και μπορούσες να κάνεις μακρινές βόλτες χωρίς να το πολυσυζητάς με γονείς και λοιπά. Εκτός τούτου, είναι ευκαιρία για γυμναστική που δε σου δίνεται συχνά (εμένα δε μου δίνεται ποτέ). Το μόνο που δεν έχουμε ραδιόφωνο για να ακουμε τραγούδια και να τραγουδάμε με την Αννα.. αλλα.. τραγουδάμε μόνες μας, χωρίς μουσική! a capella! και χωρίς καπέλα :)

Παίρνω ένα ποδήλατο και φεύγω για τ' αδύνατο,
κρατάω στο χέρι το κλειδί
Πιάνω το τιμόνι ο σφυγμός μου δυναμώνει
το έργο κάπου το 'χω ξαναδεί
Ήμουν μικρό παιδάκι με καθαρή καρδιά,
είχα τ' όνειρο μου το ποδήλατο μου, κι όλα έμοιαζαν σωστά
Έγινα δεκάξι κι όλα ήταν εντάξει είχα μια ζωή μπροστά
Το ποδήλατό μου ήταν πάντοτε δικό μου και με πήγαινε πολύ μακριά
Μέσα στη Σαχάρα σαν την πιο βαθιά λαχτάρα
μ' οδηγούσε πέρα απ' τη χαρά
Και τώρα στον αγώνα ξανά απ' την αρχή
Όρτσα στο πετάλι να 'ρθουνε κι οι άλλοι
παμε για ορθοπεταλιές
Τα ποδήλατά μας όπως τα όνειρά μας ξέρουν από ανηφοριές

Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Beach buggy


Ε ναι, το κάναμε και αυτό!! Διακοπές δεν είμαστε;; ό,τι θέλουμε κάνουμε :)
Αυτό το Σαββατο νοικιασαμε beach buggy για να κάνουμε βόλτες στο νησί. Η Άννα την καταβρήκε και ρώταγε πότε θα ξαναπάρουμε. Έχει πολύ πλάκα. Εγω το οδήγησα πολύ λίγο γιατί ο Γιώργος δεν άφηνε το τιμόνι απ΄τα χέρια του. Το κακό είναι ότι πάει μέχρι 50km/h αλλά στους χωμάτινους δρόμους πάει σαν τρελλό (ο Γιώργος και η Άννα το πήγαν, εγώ τους καμάρωνα από το αυτοκίνητό μας το κανονικό)

Το πάρτυ της Κωνσταντίνας


Σήμερα η Κωνσταντίνα έκλεινε τα 7. πήρε τούρτα, και κάλεσε όλα τα παιδάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας να το γιορτάσουμε.
Εκεί που παίζαν όλα μαζί, κάναν ένα διάλειμμα για να λάβει χώρα το πάρτυ. Η τούρτα της ήταν φανταστική, και η Κωσταντίνα γλυκύτατη και πολύ χαρούμενη που έσβηνε τα κεράκια της!

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Αντε και πρωτοσέλιδο

Ευτυχώς που με ενημέρωσε μια αναγνώστρια του blog (χρησιμοποιώ θηλυκό γένος λόγω πλειοψηφίας γυναικών). Μας γράψαν οι εφημερίδες λοιπόν :) και συγκεκριμένα τα "Νέα"
http://assets.in.gr/AssetService//Image.ashx?t=2&pg=268892&

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

3α γενέθλια

Να ζήσεις θησαυρέ μου!! να'σαι πάντα καλά και χαρούμενη και ... μη μεγαλώνεις τόσο γρήγορα!!
(-Αννα: όχι θα μεγαλώνω πολύ γρήγορα, θα τρώω όλο το ταχίνι και θα μακραίνουν τα πόδια μου.. κοίτα!!...)
Τα γενέθλια τα γιορτάσαμε εντελώς μεταξύ μας και χωρίς παιδάκια. Περάσαμε πολύ ωραία, κοψαμε τούρτα και παίξαμε
και του χρόνου μωρό μου να'σαι καλά και γερό

(πατήστε πάνω για να δείτε τις φωτογραφίες στο κανονικό τους μέγεθος)