Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Θέατρο: Μήλα, ζάχαρη, κανέλα!

"Μήλα, ζάχαρη, κανέλα!" στο Θέατρο Φούρνος



Την παραμονή των Φώτων η Άννα ήθελε να προσκαλέσει στο σπίτι μας, μια φίλη της γιαγιάς της, η κα Κόννυ. Η γιαγιά της είπε ότι δεν μπορεί να έρθει τόσο πρωί, μια και χτες είχε πάει στο θέατρο και θα είναι κουρασμένη. η Άννα απάντησε με παράπονο "εγω δεν έχω πάει ποτέ στο θέατρο" ... και σαν να είχε δίκιο. Εχει πάει μόνο μια φορα πέρισυ, που τη θυμαται πολύ αποσπασματικά μια και ήταν πολύ μικρή. Τότε είχαμε πάει στο "ένας καινουργιος θαυμαστός κόσμος" και της άρεσε πολύ.

Φετος, αφού το ψάξαμε αρκετά, μας είπαν ότι η πιο ωραία παράσταση μεταξύ αλλων αξιόλογων είναι το "Μήλα, ζάχαρη, κανέλα" στο θέατρο Φούρνος.



Πήγαμε, και περάσαμε τέλεια!! της Αννας της άρεσε παρα πολύ, εμένα ακόμα περισσότερο!! Σε πολλά σημεία γέλασα τόσο με τις ατάκες των ηθοποιων όσο και με τον αυθορμητισμό των παιδιών

Πολύ όμορφη ιστορία, πολύ γλυκό και απλό σκηνικό, χωρίς εφέ και έντονους θορύβους. Η παράσταση ήταν διαδραστική και τα παιδιά συμμετείχαν σε όλη τη διάρκειά της. Οι δύο γλυκύτατες ηθοποιοί (Ευγενία Μαραγκού και Ματίνα Δημητροπούλου) που ξέραν πολύ καλά το παιδικό θέατρο, μια και έδειχναν ιδιαίτερη αγάπη και κυρίως σεβασμό για τα παιδιά. Τα παιδιά απο τον ενθουσιασμό τους, σε αρκετά σημεία φώναζαν και σηκώνονταν στη σκηνή.. πολύ ευγενικά τα κατέβαζαν, τους χαμογελούσαν και δεν ακούστηκε ούτε ένα "σσστ"
Στο τέλος της παράστασης, μας μοιράσαν μηλόπιτα που έφτιαξε η γιαγιά, τη συνταγή της για να τη φτιάξουμε και εμείς σπίτι και στα παιδιά μπαλλόνια!!
Φυγαμε κατενθουσιασμένες!! πάντα τέτοια!!








3 σχόλια:

Olivia Gavrili είπε...

Σούπερ περνάτε κοριτσάκια!!! :D:D:D

Demi είπε...

Καλή χρονιά με υγεία και χαρά!!
Πολύ όμορφα και γλυκά όλα στο παιδικό θέατρο ...αχ ζηλεύω...
Και η μικρούλα Αννούλα ειναι υπέροχη!!μπραβο να περνάτε παντα τόσο όμορφα!!!

ΕΧΩ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ,ΕΛΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ!ΦΙΛΙΑ !!

Unknown είπε...

Ευχαριστώ!! και για το δώρο!! γιούπι!!