Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Κυριακή με τα ξαδέρφια

Την προηγούμενη Δευτέρα, ο Γιώργος με την Άννα είχαν πάει να επισκεφτούν τη γιαγιά, τον παπου και τα ξαδερφάκια στη Λαμία. Οπως κάθε φορά, η στιγμή του αποχωρισμού ήταν δραματική. Η Άννα κατσουφιάζει και μελαγχολεί. Στη θέα αυτή, ο θείος της (αδερφός του άντρα μου) της υποσχέθηκε ότι αν δεν έχουν κλείσει το δρόμο οι αγροτες, θα προσπαθήσουν να έρθουν σπίτι μας την Κυριακή!!

Η Αννα από τότε ρώταγε συνεχώς αν οι αγρότες είναι ακόμα στα τλακτέλ και γιατί κλείνουν τους δρόμους (τί να απαντήσεις σε ένα 3 χρονο;; ότι είναι αγράμματοι άνθρωποι που χειραγωγούνται από τους εγατοπατέρες;; ότι είναι κάτι που γίνεται κάθε χρόνο κατ' έθιμο;; ότι ο δείκτης τιμών των αγροτικών προϊόντων όλο και πέφτει στο χρηματιστήριο;; ότι δεν υπάρχει αγροτική πολιτική;;  ) 

Η Κυριακή ήρθε και παρόλο που οι αγλότες παρέμειναν ανυποχώρητοι, ο θείος αψήφισε την ταλαιπωρία, φόρτωσε την 7μελή οικογένειά του, γλυκά και δώρα στο αυτοκίνητο και πρωί-πρωί κατεύθασαν!! Εννοείται ότι τους περιμέναμε από την προηγούμενη! η Άννα ρώταγε πότε θα ξημερώσει, πότε είναι το αυριο, γιαί κάθε μέρα λέμε σήμερα κτλ...

Περάσαμε πολύ ωραία, παίξαμε (μικροι- μεγάλοι), τα είπαμε, φάγαμε, και όταν ήρθε η ώρα να φύγουνε, μελαγχολήσαμε ξανά! ανανεώσαμε το ραντεβού και όλα μια χαρά!!

Να και μερικές φωτογραίφες από αυτή τη μέρα

2 σχόλια:

neni είπε...

Επταμελής;5 παιδάκια;;;;Μπράβο,καλό κουράγιο να έχουν οι γονείς.Καλά περάσατε βλέπω κ το Αννάκι το διασκέδασε.Πολλά φιλάκια!

Unknown είπε...

Ναι!! 5 παιδάκια, τα βλέπετε και στις φωτογραφίες. Ο μεγαλύτερος πάει 3η δημοτικού και οι μικρές είναι δίδυμμες 1,5 έτους!!