Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012

η Άννα μου 6 χρονων

η Άννα  μου έχει σήμερα τα γενέθλιά της!!
γίνεται 6!! και του χρόνου ξεκινάει τη διαδρομή της στο σχολείο και στην εκπαίδευση. Ως νήπιο είναι πολύ περίεργη και διψάει για  μάθηση. Στο δημοτικό φοβάμαι ότι θα της το ευνουχίσουν αυτό, αλλα εδώ είμαστε για ακόμα μια φορά να βουλώσουμε τις τρύπες και την ανεπάρκεια του συστήματος.

Την παρατηρώ και έχει μεγαλώσει πολύ! είναι κοριτσάκι κανονικό. Με φίλες, προτιμήσεις και άποψη. Παίρνει θέση στα πάντα και έχει το δικό της "point of view". Εξακολουθεί να μην παίζει με παιχνίδια, της αρέσουν οι βόλτες με το ποδήλατο, οι χωματόδρομοι, τα σκαρφαλώματα και φυσικά η παρέα με τα άλλα παιδιά. Φυσικά θέλει να βάφει και τα νύχια της που και που αλλα πιο πολύ σαν κατασκευή το βλέπει παρά με διάθεση κοκεταρίας.Ο ερχομός της αδερφής της και η ύπαρξή της εδω και 2 χρόνια την στρεσσάρει αλλά της κάνει και παρέα. Εχουν αρχίσει να παίζουν μαζί και αν δεν τους πας κόντρα είναι πολύ καλό παρεάκι.
Μου αρέσει πολύ να περνάω χρόνο μαζί της και ένα αγαπημένο μέρος μας για συζητήσεις είναι οι βόλτες με το αυτοκίνητο που τίποτα δε μας διακόπτει και έχουμε πολύ χρόνο για μπλα μπλά.

Είναι πολύ συγκινητικό όταν θυμάμαι τη μέρα της γέννησής της...αυτό το blog ήταν πολύ μωράκι και έφραψα τη γέννησή της με κεφαλαία γράμματα "Η ΓΕΝΝΗΣΗ"
η Άννα μου, νεογεννητάκι! και από τότε.. περάσαν 6 ολόκληρα χρόνια!


Να ζήσεις μωρό μου! Σ'αγαπάω πολύ


Δημοσίευση σχολίου