Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010

Εβδομάδα 39η

Η 39η εβδομάδα μόλις ξεκίνησε. Σήμερα είμαι 38w1d
Χτες είχαμε πάει για ψωνια και καφέ στο κέντρο... Ψώνια που λέει ο λόγος δηλαδή. Πήγαμε σε ένα μαγαζί, πήρα 2-3 μπλουζάκια θηλασμού (τί καλά που πιά δε χρειάζεται να τα παραγγέλνεις από έξω και να τα σκά κανονικά, και υπάρχουν ακόμα και σε αλυσίδες καταστημάτων ) και...κουράστηκα!! ποιός ...εγω!! που οργώναμε την Ερμού, Αιόλου, Αγ. Μάρκου  και τούμπαλιν.. Λίγο στα Mac που μου'χαν στείλει mail ότι θα'χει προσφορές ήθελα αλλα... το άφησα για άλλη φορά.

και το Αννάκι τα'δει όλα.. αφού μου έλεγε "πάμε για καφε.. θα σε περιμένει η φίλη σου"΄για να μην παραδεχτεί οτι κουράστηκε, δεν ήθελε να στήσουμε τη φίλη μου...

Πήγαμε και για καφεδάκι στην Αδριανού με πολύ καλή παρέα :) την eimaimama κατά κόσμον Ολίβια με την Αθηνούλα και το Μαράκι, φυσικά δεν έλειπε η καλή μου μανούλα που είναι φύλακας άγγελός μου αυτές τις μέρες και όχι μόνο, και το Αννάκι μου
Λίγο ζοριζόμουν και ένιωθα τράβηγμα.. Λέω ασε ας μην το παρακάνω.. Ημουν και αϋπνη... κοιμήθηκα 5 το πρωί. Είχε ξημερώσει και εγω ...τίποτα. Εβλεπα το sex and the city την ταινία. Είδα και λίγο από το Frida... τίποτα....αλλά αφού είμαι ξαπλωμένη, τί πειράζει αν δεν κοιμάμαι;; αφού ξεκουράζομαι.. (ας μου απαντήσει κάποιος)
Εν τω μεταξύ νιώθω την κοιλιά μου να έχει κατέβει λίγο. Ενω μέχρι προχτές το πωπουδάκι της μπέμπας το έβλεπα ακριβώς κάτω από το στήθος μου, τωρα βλέπω ότι είναι 4 δάχτυλα πάνω από τον αφαλό μου..

Σήμερα πήγα και κομμωτήριο. Εκοψα και έκανα και ανταύγειες. Οποτε, ένα μανικιουράκι θέλω και.. έτοιμη για τη μεγάλη μέρα :)


Σήμερα ο "Εξάντας" είχε για τα βλαστοκύτταρα, για να μάθει και ο κόσμος που δεν έχει πρόσβαση στην ευρύτερη γνώση (πχ ιντερνετ) την αλήθεια :)  ... απορώ πώς τους "άφησαν" και κάναν αυτήν την εκπομπή... πολύ καλή δουλειά πάντως.
Δημοσίευση σχολίου