Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ξεκινήσαμε σχολείο!

Τη Δευτερα 13 Σεπτεμβρίου ξεκινήσαμε το σχολείο... Ξεκινήσαμε... που λέει ο λόγος. Η δασκάλα ( με την οποια πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο) μας είπε ότι θα γίνει αγιασμός, αλλα δε σας εγγυόμαι τίποτα για μετά... Παραξενεύτηκα η αλήθεια είναι... δηλαδή αντε και αγιαστήκαμε. Μετά;;; σπίτια μας;; μέχρι νεοτέρας;
Πολύ με είχε κουράσει αυτή η αβεβαιότητα... θα πάμε, δε θα πάμε... αντε να δουμε! Η Άννα μου έλεγε "πιστεύω ότι δε θα με πάρουνε" και κάθε φορά που έπαιρνα στο σχολείο τηλέφωνο ρωταγε "με πήρανε;;"
Με αυτά και μ'αυτά... εγινε ο αγιασμός τη Δευτέρα στο σχολείο και τη συνόδευσε ο μπαμπάς της

Εκεί ήταν και ο Δήμαρχος που μας διαβεβαίωσε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά, και έβγαλε και την προεκλογική του ομιλία ότι προσπαθούν και παλεύουν με τέρατα... ότι... ότι... ότι
Το ενδιαφέρον της υπόθεσης, ήταν ότι θα την πάρουν αλλα σε άλλο σχολείο, όχι σε αυτό που έγινε ο αγιασμός ... 

Μετά τον αγιασμό, πήγαν παιδική χαρά με τη χαρά ότι θα την πάρουν στο σχολείο που ξεκινάει από την ερχόμενη Δευτέρα λόγω έλειψης εκπαιδευτικού προσωπικού.

Η επόμενη Δευτέρα ήρθε, και στις 20 Σεπτεμβρίου πήγε για πρώτη μέρα σχολείο. Προνήπιο.


και να λοιπόν η φωτογραφία από το προνηπιάκι μου!! Θυμάμαι που έβλεπα άλλα παιδάκια σε φωτογραφία από την πρώτη μέρα στο σχολείο τους και αναρωτιόμουν πώς θα είναι η δική της μέρα!!

Πήρα και εγω άδεια από τη δουλειά  για να τη συνοδεψω.
Πήγαμε εκεί, πολλά παιδάκια έκλαιγαν και εκείνη ψάρωσε. Μας είπε ότι μάλλον θα κλάψει και ο Γιώργος της είπε ότι αν θέλει να κλάψει, μπορεί και αν θέλει να φύγουμε πάλι μπορεί να μας το πει.
Είπε ότι δε θέλει να φύγουμε και της είπαμε να κάτσουμε έξω. Μετά από λίγο μας είπε να φύγουμε.

Ετσι κύλησε και όλη η εβδομάδα. Θέλει πολυ  να πηγαίνει σχολείο αφού όταν δεν κοιμάται, εχουμε βρει καινούργια απειλή, ότι αν δεν ξεκουραστεί... δε θα πάει σχολείο.. και πιάνει!!!

Καλή αρχή μικρό μου...
Δημοσίευση σχολίου