Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Φιλενάδες για καφέ

Την Τρίτη 21 Σεπτέμβρίου, θυμηθήκαμε μια εβδομαδιαία συνήθεια που είχαμε αφήσει! Πήγαμε για καφέ με τις φιλενάδες μαμάς και κόρης. Είχε πολύ πλάκα γιατί τα πιτσιρίκια έφτασαν τα 5 από 3 που ήταν πέρισυ λόγω των δύο new entered: Ερατώ και Άγγελος (με σειρά εμφάνησης)
Η πιο αστεία στιγμιότυπο της εμφάνισης ήταν όταν: η Αθηνά εχέσθην και έπρεπε να πάει στην τουαλέτα προς αλλαγήν με τη μαμά της και τον  Αγγελο στο sling, εγω θήλαζα την Ερατώ και κοίταγα και τη Ρηγίνα και ταυτόχρονα χτύπησε το "κινητο" ότι η Άννα θέλει να φύγει από τον παιδότοπο... πολύ πλάκα είχε... τσιτωθήκαμε λίγο, μας χρειαζόταν γιατί πολύ είχαμε χαλαρώσει
Του Άγγελου του είχε ανοίξει η όρεξη


Τα κορίτσια έπαιξαν, και μαζί και χώρια, χόρεψαν

όπου μας έκανε παρατήρηση ο σεκουριτάς ν αμην τραβάω φωτο... (αν είναι δυνατόν... έχω έναν σκληρό φωτογραφίες από το ΙΚΕΑ)
Μακάρι να το ξανα-καθιερώσουμε... μπορεί να κάτσαμε κανα 5άωρο, όμως η πραγματική συζήτηση διήρκησε ... κανα 20άλεπτο... όλο στο τρέξιμο είμασταν πάλι!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Athens Heart isastan ??????? Tin epomeni fora peite mas mpas kai erthoume pou theloume toso na sas gnorisoume!!!!!!!!Filia polla EviK

Σοφία είπε...

Καλα περνας πουλακι μ' ε???

Ανώνυμος είπε...

Τι λες τώρα. Η αλήθεια είναι ότι μου λειπει μια φιλεναδίστικη συνάντηση τύπου "sex & the city" (φίλες σε ρεστοράν να μιλάνε μεταξύ τους για όλα). Μου λείπει πολύ, το παραδέχομαι! Οταν είναι τα παιδιά τριγύρω θα τραβήξουν αργά ή γρήγορα την προσοχή ΟΛΩΝ.
Ας είναι, χαλάλι τους! Πού θα πάει?
Πάλι με χρόνια και καιρούς, πάλι δικά μας θα' ναι!

http://newagemama.wordpress.com

mamalydia είπε...

Αααααααχ! Καφες με φιλες! Να μην κηυγουσαμε και κανενα πιτσιρικι, ακομα καλυτερα ε? Θα γινει και παλι!

Ελα να παιξεις κι εσυ! http://mamalydia.wordpress.com/2010/10/01/10-things-i-love/

___ είπε...

...μμμ όντως...
Να βγαίναμε και καμια φορα mommies only θα ηταν τέλεια!