Κυριακή, 13 Μαρτίου 2011

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και μερικές μέρες πριν και μερικές μετά για να το στρογγυλοποιήσουμε πήγαμε στην Κω. Μπορεί ο καιρός να μας τα χάλασε μετά την Κ. Δευτέρα, αλλα περάσαμε πολυ ωραία.
Ευτυχώς μας έκανε πολύ καλές μέρες το τριήμερο και περάσαμε πολύ ωραία. Είδαμε τους φίλους μας και η Αννα έπαιξε με την ψυχή της. Φυσικά ένας καφές στην πλατεία επιβάλλεται.. και όχι μόνο ένας, 2-3-4.... Το Σάββατο πριν είχε στην πλατεία DJ και έπαιζε μουσική και όλοι οι καρναβαλιστές (χεχε) χορεύανε. Είχε και το μπαλέτο διάφορα happenings (χορευτικά και τέτοια).


Ανήμερα Κ. Δευτέρας ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά να βρούμε τραπέζι (κρίση σου λέει) και  βολευτήκαμε με την εύκολη λυση. Είχε πολύ ωραία Σαρακοστιανά, νηστίσιμα και παίξαν και τα παιδιά στην αυλή της ταβέρνας. Η Ερατώ κεράστηκε ταραμοσαλάτα, καρότάκι (από τους γίγαντες), μακαρονάκι κοφτό και φυσικά λαγάνα. Δυστυχώς η ταβέρνα που πήγαμε δεν είχε παιδικό καθισματάκι, παρόλο που στην Κω έχουν σχεδόνο όλες. Βολευτήκαμε με το sling δεμένο σε μια καρέκλα
 


Την Τρίτη μετά την Κ.Δευτέρα ήταν αργία γιατί το νησί γιόρταζε την Επέτειο της ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων στην υπόλοιπη Ελλάδα (7 Μαρτίου 1948). Οπως παρατηρήσατε, η επέτειος πέφει την ημέρα της Κ. Δευτέρας, αλλα επειδή ο δήμαρχος είναι large!!! μετέφερε τη γιορτή για την Τρίτη. Βεβαια με τόσο κρύο και βροχή η παρέλαση ματαιώθηκε, έγινε μόνο η στρατιωτική (αυτοί δεν τη γλιτώνοουν ποτέ).
Περασαμε πολύ ωραία κ δε λυπηθήκαμε πολύ που φύγαμε γιατί θα ξαναπαμε σύντομα
Δημοσίευση σχολίου