Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Slings στο Πρωινό mou

Σήμερα το πρωί είμασταν καλεσμένοι στην εκπομπή Πρωινό mou. Η γνωσή σε όλους σας Ολίβια με την Αθηνά της, έχουν δείξει προτίμηση στα sling μας από πριν γεννηθεί η Αθηνά, και δεν τα αποχωρίζονται ποτέ. Ηρθε η ώρα λοιπόν να μάθουν και άλλες μαμάδες για το babywearing και να μεγαλώσει η παρέα μας.
Μόλις με πήραν οι υπεύθυνοι για να συζητήσουμε το θέμα, μου είπαν οτι ενδιαφέρονται να πάμε στο στούντιο με το μωρό για να δείξουμε τί μας κάνει να αγαπάμε τόσο πολύ τα sling μας.
Η πρόσκληση διευρύνθηκε όταν αποκαλύφθηκε ότι ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ είναι φανατική babywearer και πήγαμε οικογενειακώς.

O κος Λιάγκας φόρεσε την Ερατώ και περιφερόταν στο στούντιο. με εμφανή το φόβο του μην του πέσει το μωρό, μια και δεν έχει εξοικειωθεί ακόμα με τα sling και την Ερατώ



Είπαμε αρκετά, μπορούσαμε να πούμε άλλα τόσα!!
Τα υπόλοιπα μέσω ίντερνετ
Η Ολίβια φοράει mei tai για πρώτη φορά και περιμένω εναγωνίως να μου πει τις εντυπώσεις της και από αυτού του είδους το sling

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

7 μηνών

και έβγαλε το πρώτο της δόντι!
Των φώτων 6 Ιανουαρίου και καθώς είμασταν εκδρομούλα στη Χαλκίδα το εντόπισα! κάτω αριστερά, έχει βγει μια μυτούλα και γρατζουνάει το δάχτυλο!!
Τα νέα μας είναι ότι χορεύει στον πωπό της όταν ακούει οποιαδήποτε μουσική, κάθεται αρκετή ώρα στο πάρκο και παίζει με τις δαχτυλόκουκλες, το τυμπανάκι και το βιβλιαράκι της.


Οταν είναι στο πάτωμα καθιστή, πεφτει μπρούμυτα για να πιάσει κάτι και στη συνέχεια γυρνάει ανάσκελα και μετά από λίγο κλαίει.

Λέει άτα, τατα, και έχει ξεκινήσει να βάζει διάφορα στο στόμα της, κυρίως παιχνίδια 
Τρώει φρουτόκρεμα, και σούπα με μοσχάρι ή κοτόπουλο και λαχανικά


Στο προηγούμενο ραντεβού που πήγαμε στο γιατρό διέγνωσε βρογχιολίτιδα και ακολουθήσαμε αγωγή με εισπνοές, σκόνη singlair και αντιβίωση amoxil για 10 μέρες.
Τώρα έχει αναρρώσει πλήρως και είμαστε μια χαρά