Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Pantoumazi slings στην Ελένη

Σήμερα το πρωί, τα pantoumazi slings ήταν στην εκπομπή του Alpha Ελενη, με την Ελένη Μενεγάκη.
Περάσαμε πολύ ωραία, όλοι οι παρουσιαστες της εκπομπής και οι συνεργάτες είναι γλυκύτατοι και μας φιλοξενήσαν με πολύ γλυκό τρόπο!!
η Ελένη ξετρελλάθηκε με το μωρό και γενικώς τα site ασχολήθηκαν αρκετά με αυτό. Τα μαζευω εδω για να του τα δείχνω όταν μεγαλώσει :) :)

Μέλωσε η Ελένη με τον μπέμπη
Ο μπέμπης που τρέλανε την Ελένη

Μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω λίγο για τα sling, ή αλλιώς τα μάρσιπο όπως λέγαν εκεί όλοι, που όσο και αν έλεγα το σωστό, είχε καθιερωθεί!!

και να και το βίντεο ολοκληρωμένο

3ων μηνών γίγαντας

Ο 3ος μήνας του μωρού συμπεριλαμβάνει τις γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
Τί έγινε αυτό το μήνα σχετικά με το μωρό μας;;


Στην αρχή του μήνα περάσαμε λίγο δύσκολα και με γκρίνια. Στις 9.12 που γιόρταζε η Αννα και είχαν ερθει συγγενείς στο σπίτι το μωρό είχε πολύ γκρίνια, και την επόμενη μέρα που ήρθαν οι φίλες της Αννας για να παίξουν πάλι είχε γκρίνια. Πιθανόν να μην είναι  και τόσο της παρέας και να θέλει την ησυχία του :) :)
Πήγαμε στις 12.12.2012 για πρώτη φορά στον παιδίατρο και είπε ότι είναι πολύ καλή η ανάπτυξή του, 5850 g


Βόλτες
Πήγαμε να ψωνίσουμε δώρα Χριστουγεννιάτικα και είδαμε την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, η Αννα και η Ερατώ δε θέλαν ούτε να τους βλέπουν, του μικρού ... του περασαν αδιάφοροι
Πήγαμε και σε παιδότοπους και στη σχολική γιορτή της Αννας.. όσο είναι έξω, κοιμάται. όσες ώρες και να είμαστε. Μόλις γυρνάμε σπίτι ξυπνάει

Σπάτα, 27/12/2012
Πήγαμε και στην εκπομπή τηε ελενης μενεγακη!!


Επισκέψεις:
Μια και ο Δεκέμβρης είναι μήνας των γιορτών και των επισκέψεων, ήρθαν οι νονές της Ερατώς και για πρώτη φορά να τον δούν οι ...νονοί του!!

Η Ερατώ τον πασπατεύει, πιλατεύει, χαϊδεύει, παιδεύει κτλ κτλ

αλλά έτσι δεν κάνουν όλα τα αδέρφια;; χεχε
Πάντως δε νομίζω να τον ζηλεύει πολύ. Ο,τι μπάτσα πεφτει είναι κατά λάθος. αλλα και εμείς δεν της λέμε πολλά "μη" την αφήνουμε και να τον φιλάει και να τον χαϊδεύει και να του βάζει τις κουκλες της γύρω του, το όριο είναι να μην κινδυνεψει το μωρό... έχουμε ακόμα :)

Συνήθειες
εχει βρει το δαχτυλο και που κ που το βαζει στο στόμα του