Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Dj Bomba

Εχω χαθεί, έχω εξαφανιστεί.. έχω πολύ δουλειά με τις ετοιμασίες της βάπτισης, αλλα την επόμενη βδομάδα τελειώνουν οι έγνοιες και αρχίζουν οι διακοπές!!!

Μια όμως και το κουταβι, η Ερατώ κάνει όλο σαχλαμάρες και γελάμε, είπα να ανεβάσω μερικές φωτογραφίες από την
.... DJ Bomba


ό,τι βρίσκει μπροστά της το περναει στο κεφάλι της! από στέκα, γυαλιά, μέχρι βρακιά :) :)
Ετοιμαζόμαστε λοιπόν για το πάρτυ της βάπτισης.. το playlist είναι έτοιμο!!

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Στο σπίτι της νονάς

Η νονά της Άννας, είναι η παιδική μου φίλη (κολλητή από δευτέρα δημοτικού). 
Το Σάββατο που μας πέρασε, και μετά το πρωινό στο deconstucting mummy πήγαμε σπίτι της μετά από πολύ καιρό. Γνωρίσαμε τα νέα μέλη της οικογένειας, τις δύο σκυλίτσες της και τα κορίτσια μου παρόλο που ήταν πολύ κουρασμένα γιατί ήταν όλη την ημέρα έξω, απασχολήθηκαν πολύ και περάσαν καλά. Αφήσαν και εμένα να πω 2 κουβέντες με την κολλητή  μου!

η Ερατώ κοιτάει δυστακτικά (στην αρχή) την μικρή Cookie

η Άννα και η Cookie γίναν φίλες αμέσως

τα μωρά

Κου κου... ΤΣΑ!!
η Ερατώ είχε πολύ πλάκα γιατί στην αρχή φοβόταν πολύ και δεν ήθελε να την πλησιάζει ο σκύλος. Αλλά μετά εξοικειώθηκε και έπαιζε μαζί του, τον χαϊδευε κτλ κτλ. Ο καλός μου θέλει πολύ να πάρουμε σκυλο και νομίζω τώρα πείστηκε :)







θυμήθηκα την Αννα μου που της άρεσαν τόσο πολύ οι γατες και έπαιζε μαζί τους, και τις έκανε ποδήλατο :) :)

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Deconstructin mummy


Σήμερα λαμβάνει χώρα το event Deconstructing mummy Δεν ξέρω γιατί το γράφουν έτσι, και όχι mommy, αλλά κάτι θα ξέρουν (mummy είναι η μούμια στα Αγγλικά)
Πήγαμε στο jockeys country club, όπου γινοταν το σεμινάριο.
Τα παιδιά είχαν έναν πολύ μεγάλο χώρο με γκαζόν να παίξουν, να καθίσουν και να κάνουν φιλίες. Υπήρχε και κλόουν που τα απασχολούσε !
Για πότε πέρασε η ώρα δεν κατάλαβα





Το σκεπτικό σε αυτό το σεμινάριο ήταν να ακουστεί "η άλλη" φωνή της μαμάς, της εγκύου της γυναίκας που αντιμετωπίζει δυσκολίες και προβλήματα στην ανατροφή του παιδιού. Δεν ήταν για να πούμε πόσο όμορφα αισθανόμαστε για αυτό που μας συμβαίνει, αλλα πόσες φορες έχουμε νιώσει άσχημα, περίεργα - μη αποδεκτά από το σύνολο συναισθήματα που πολλές μαμάδες νιώθουν. Ειπώθηκε ότι οι μαμάδες μπορεί και να μη νιώθουν καλά με τις αλλαγές που γίνονται στο σώμα τους και στη ζωή τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Μετά ως μαμαδες πιά,  πολλές γυναίκες δεν αγαπήσαμε το μωρό από την πρώτη στιγμή που το αντικρύσαμε στην κλινική, ότι πολλές φορές η κούραση μας κάνει να έχουμε αρνητικές σκέψεις και πολλά πολλά άλλα. 
Ηταν για πολλές μαμάδες μεγάλη βοήθεια να ακούν ότι αυτά τα ενοχικά συναισθήματα τα έχουν και άλλοι άνθρωποι, και ότι είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί. Μάλιστα η Μαμά στο δρόμο σχολίασε με την Αφρικανική φράση "it takes a village to raise a child"

Μια μαμά, η Αρτεμις με τη νεογέννητη Ναυσικά, μου εμπιστεύθηκε το θησαυρό της για να της δείξω το Ring sling. Πόσο μου αρέσουν τα νεογέννητα... δεν ήθελα να της το επιστρέψω

Η φίλη μου η Μαριάννα που κάνει μαγικά με τη φωτογραφική μηχανή μου έστειλε αυτήν τη φωτογραφία που είναια πό τις αγαπημένες μου!!


Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Πρωτομαγιά 2011

Φέτος η πρωτομαγιά επεφτε Κυριακή.



Είχαμε πολλά σχέδια για αυτήν την ημέρα αλλα η κούραση της βδομάδας και ο φόβος της κίνησης και της ταλαιπωρίας λόγω αυτής, είπαμε να μείνουμε σπίτι και να ξεκουραστούμε.
Λίγο πριν το μεσημέρι πήγαμε και μαζέψαμε αγριολούλουδα! και ιδού ο Μάης μας!
και του χρόνου