Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Εθνικό Θέατρο Ακροβατών της Κίνας






Σήμερα το απόγευμα πήγαμε στο θέατρο Badminton και είδαμε το Εθνικό Θέατρο Ακροβατών της Κίνας. Περάσαμε πολύ ωραία, και η Αννα ξετρελλάθηκε στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος βαρέθηκε και ήθελε να χορεύει μόνη της και να τραγουδάει (ευτυχώς ήσυχα και χαμηλόφωνα-ωστε να μη μας διώξουν).

Δεν ήμουν σίγουρη αν είναι η ηλικία της για ένα τέτοιο show, γιατί απαιτείται πολύωρη ακινισία και προσήλωση που δεν ήμουν σίγουρη αν μπορούσε να ακολουθήσει.
(σε αυτή τη φωτογραφία είμαστε στην έξοδο, όπου προσπαθεί να κάνει φιγουρα, αλλα το χασμουρητό την εμποδίζει )
Αποφάσισα να προσπαθήσω και δεν το μετάνιωσα. Από εκείνη την ημέρα προσπαθεί να κάνει διάφορα ακροβατικά, είτα μόνη της είτε με τον μπαμπά της, και του δίνει και οδηγίες για το πώς θα πετύχει το νούμερο :)

Ευχαριστούμε πολύ το σάιτ http://www.familyclub.gr που μας έδωσε αυτήν την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε αυτήν την πολύ ωραία παράσταση.
Για όποιον δεν ξέρει, το σάιτ αυτό αφορα γονείς και έχει πολύ ενδιαφέροντα θέματα για αυτά που μας αφορούν όλους μας και τα παιδιά μας. Μια βόλτα από κει θα σας πείσει

1 σχόλιο:

olivetreegirl είπε...

Έκανες πολύ καλά που την πήγες να το δει κι ας κουράστηκε λίγο. Πιστεύω ότι θα είναι κάτι που θα το θυμάται για πολύ καιρό! Ποιός ξέρει ίσως να επηρεάσει την καλλιτεχνική της εξέλιξη!